google+ facebook twitter

Sunday 24 Oct 2021

Athens Warriors Hockey club

 

Το ταξίδι στα Τρίκαλα και οι επιδείξεις.

Χρήστος Καλλιμάνης 09-01-2014 08:45Σχολιάστε το άρθρο

Ο Μύλος των ξωτικών είναι πέρα για πέρα γνωστός για το χριστουγεννιάτικο πνεύμα του. Μαζί με τα χριστούγεννα, ήλθε σύντομα και η νέα χρονιά. Για αυτό θέλουμε να σας μεταφέρουμε τις ευχές μας για καλή χρονιά, με υγεία και ευτυχία, με την ελπίδα για φέτος να μήν είναι "κάθε πέρυσι και καλύτερα".

Και αυτές οι ευχές απευθύνονται σε όλους τους Έλληνες, αλλά και σε όλους τους ανθρώπους, ειδικά στους Έλληνες, στους παράγοντες του χόκεϊ επι πάγου στην Ελλάδα, και στους ανθρώπους που ζούν σε συνθήκες που δέν αρμόζει καθόλου για μία φυλή η οποία έχει ζήσει σε αυτή την γή για χιλιάδες χρόνια. Γνωρίζοντας οτι υπάρχουν άνθρωποι στους οποίους δέν ικανοποιούνται ούτε οι βασικές ανάγκες, για αυτούς έχουμε δεσμεύσει μία ξεχωριστή θέση στο νού μας, με την ευχή και την ελπίδα πως τα πράγματα θα βελτιωθούν.

Για όσο αφορά την αποστολή των Warriors στα Τρίκαλα, υπάρχουν πολλά καλά νέα και φωτογραφικό υλικό που μπορούν να μας δώσουν μιά ιδέα για την κατάσταση στο χωριό του Άη Βασίλη.

milos-xotikon-poster Ο «Μύλος των Ξωτικών» δημιουργήθηκε για να προσφέρει χαμόγελα στα παιδιά και στιγμές ξεχωριστές, πραγματικά παραμυθένιες για τους μεγαλύτερους.

Χάρη στην στήριξη και την αγάπη των εκπαιδευτικών και των μαθητών, ο «Μύλος των Ξωτικών» κατάφερε από τα πρώτα τρία χρόνια λειτουργίας να καθιερωθεί στην συνείδηση των πολιτών ως η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ελλάδας.

Πλέον το ένα ρεκόρ διαδέχεται το άλλο αφού έσπασε ήδη το περσινό εντυπωσιακό ρεκόρ των προγραμματισμένων ραντεβού.

Έχουν επισκεφτεί ήδη και έχουν κλείσει ραντεβού προγραμματισμένης επίσκεψης στον «Μύλο των Ξωτικών» 294 σχολεία από 34 νομούς της χώρας με συνολικά 43.205 μαθητές !

Το πλήθος των εκδηλώσεων του προσφέρει ένα μαγευτικό αποτέλεσμα, που το καθιστά έναν απ'τους καλύτερους προορισμούς για τις χριστουγεννιάτικες γιορτές.


Αυτά για την ανασκόπηση του ίδιου του Μύλου.. Οι Warriors ήταν εκεί στις 21 και 22 Δεκεμβρίου για παρουσιάσεις του αθλήματος, και έδωσαν στον κόσμο που ήταν εκεί ένα δείγμα του παιχνιδιού που λέγεται χόκεϊ. Όπως συνήθως, οι τεράστιες τσάντες και η πολύλεπτη αλλαγή απο ρούχα σε στολή και απο στολή σε ρούχα, τράβηξαν τα βλέμματα, αφού για τους περισσότερους ήταν κάτι εντελώς καινούριο, κάτι που έβλεπαν πρώτη φορά, ή ίσως να είχαν δεί μόνο στην τηλεόραση.


trikala
trikala
trikala
trikala
trikala
trikala


Όμως τα παιδιά με τα πορτοκαλί δεν περιορίστηκαν μόνο στην μαγεία του χόκεϊ. Είχαν σκοπό να εξερευνήσουν τον ξακουστό Μύλο των Ξωτικών, και να πάρουν και οι ίδιοι μιά γεύση απο αυτόν. Περριτό να πούμε οτι το πνεύμα των χριστουγέννων εκει πέρα περισσεύει ώστε να το μεταδίδει σε όλους τους χιλιάδες επισκέπτες του, επισκέπτες οι οποίοι έχουν πολλά να θυμούνται όταν φεύγουν. Λίγο η εποχή, λίγο τα χριστούγεννα, λίγο η μαγεία και ομορφιά του Μύλου, σε κάνουν να ξεχνιέσαι.trikala
trikala
trikala


Επίσης τα παιδιά απόλαυσαν τα νυκτερινά Τρίκαλα, που ήταν ντυμένα χριστούγεννα. Οι δρόμοι αλλάζουν με την απόκρυψη του Ήλιου. Τα Τρίκαλα την χριστουγεννιάτικη περίοδο έχουν καί μαγαζιά για νυκτερινή έξοδο όπως όλο τον χρόνο, όμως η βόλτα στις πλατείες και τα σοκάκια είναι κάτι στο οποίο δέν υπάρχει ανταγωνισμός. Την επόμενη ημέρα φυσικά το καφεδάκι επιβάλλεται, με την φρεσκάδα του αέρα που τόσο λείπει απο την Αθήνα, και τα χαμόγελα να αιωρούνται παντού στον αέρα όπως και πρέπει να είναι στην χριστουγεννιάτικη περίοδο !


trikala
trikala


Τέλος, μερικοί απο τους Warriors επέλεξαν να δούν την πόλη με άλλο μάτι, για βόλτα, με άποψη ορισμένων εκατοστών πιό ψηλά.. σε πατίνια! Όπως φυσικά οι βόλτες με τα πατίνια είναι το κάτι διαφορετικό, μπορείτε να φανταστείτε πώς θα ήταν η βόλτα με πατίνια στα χριστουγεννιάτικα Τρίκαλα! Δέν χρειάζεται να περιγράψουμε, γιατί θα προτείνουμε σε όλους τους έμπειρους πατινέρ να επιχειρήσουν βόλτα με πατίνια στα στολισμένα Τρίκαλα !trikala
trikala


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους θεατές, όλους τους βοηθούς που βοήθησαν να διοργανωθούν οι επιδείξεις στον κόσμο, ειδικότερα τον Μύλο των Ξωτικών και τον Δήμο Τρικάλων που μας επέτρεψε αυτό το γεγονός, και όλους όσους πέρασαν καλά, επειδή το αξίζουν !


Καλή χρονιά απο τους Warriors και κάθε επιθυμία σας να πραγματοποιηθεί !!< Επιστροφή

comments powered by Disqus

Τελευταία Νέα

tech-service
rollershop