google+ facebook twitter

Sunday 24 Oct 2021

Athens Warriors Hockey club

 

Πανελλήνιο Τουρνουά Inline Roller Hockey 2013-2014

Χρήστος Καλλιμάνης 06-12-2013 08:19Σχολιάστε το άρθροΤα τελευταία γεγονότα περι του πρωταθλήματος με inline πολλοί τα γνωρίζετε ήδη.

Το πρωτάθλημα τρέχει εδώ και λίγο καιρό, και ζητούμε συγγνώμη απο τους αναγνώστες μας που καθυστερήσαμε να ενημερώσουμε για αυτό. Ο λόγος, οτι οι διοργανωτές του site αυτού είναι σε μία απο τις πιό πολυάσχολες περιόδους της χρονιάς. Πιό συγκεκριμένα η ομάδα πέρα απο τα υπόλοιπα, είχε να φροντίσει και το νεοσύστατο σωματείο της, και να είναι ταυτόχρονα σε αναμονή και ετοιμότητα για την μεταγραφική περίοδο, η οποία τώρα είναι ενεργή.

Καιρός ήταν, πέρα απο το καθιερωμένο εθνικό πρωτάθλημα που διοργανωνόταν υπό την σκέπη της ΕΟΠΑΓ, να γίνει και πρωτάθλημα με το τόσο διαφορετικό αλλά και παρόμοιο άθλημα του χόκεϊ πάνω σε ροδάκια. Και για όσους αναρρωτιούνται, το άθλημα του χόκεϊ πάνω σε πατίνια είναι εξίσου δυναμικό και διασκεδαστικό με το αντίστοιχο σε παγοπέδιλα.

Το πρωτάθλημα διεξάγεται κυρίως στα βόρεια μέρη της Ελλάδας, και πιό συγκεκριμένα στο κλειστό γήπεδο ΕΑΚ ΕΥΟΣΜΟΥ. Είναι ένα πολύ ωραίο γήπεδο που θα ήθελε να έχει η κάθε ομάδα για προπονήσεις.
Η ομάδα των Warriors θα συμμετέχει επίσης. Δυστυχώς λόγω της μεγάλης απόστασης (που συνίσταται έξοδα) δέν θα μπορούμε να δίνουμε αγώνες κάθε λίγες ημέρες. Επομένως η παρουσία μας αναγκαστικά θα είναι σύντομη, περισσότερο για την συμμετοχή σε ένα τέτοιο τουρνουά με το αίσθημα συμπαράστασης και υποστήριξης, παρά διάθεσης ανταγωνισμού.

Για να τα πάρουμε απο την αρχή, η ανακοίνωση λοιπόν:
Το Πανελλήνιο Τουρνουά Inline Roller Hockey, θα διεξαχθεί σε δύο γύρους,
στους οποίους θα αγωνιστούν ο Άρης, ο Ηρακλής, ο Πανσερραϊκός και οι Χάσκις.

Οι 3 πρώτοι στην τελική κατάταξη, προκρίνονται απευθείας στα ημιτελικά.
Ο 4ος θα αναμετρηθεί δύο φορές με την ομάδα των Athens Warriors και ο νικητής
αυτού του ζευγαριού, θα πάρει το τελευταίο εισιτήριο για τους ημιτελικούς.

Στους ημιτελικούς τα ζευγάρια είναι :
1ος τελικής κατάταξης - Νικητή αγώνα Warriors vs 4ος
και 2ος - 3ος

ακολουθεί ο μικρός και ο μεγάλος Τελικός .

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι το παρακάτω :

A' Γύρος
ΔΕΥΤΕΡΑ 18.11.13 - ΧΑΣΚΙΣ vs ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - 19.30
ΤΡΙΤΗ 19.11.13 - ΗΡΑΚΛΗΣ vs ΑΡΗΣ - 20.30
ΚΥΡΙΑΚΗ 24.11.13 - ΗΡΑΚΛΗΣ vs ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - 19.30
ΔΕΥΤΕΡΑ 25.11.13 - ΧΑΣΚΙΣ vs ΑΡΗΣ - 19.30
ΣΑΒΒΑΤΟ 30.11.13 - ΑΡΗΣ vs ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - 21.30
ΤΡΙΤΗ 03.12.13 - ΗΡΑΚΛΗΣ vs ΧΑΣΚΙΣ - 20.30

Β΄Γύρος
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.01.14 - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ vs ΧΑΣΚΙΣ - 19.30
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.01.14 - ΑΡΗΣ vs ΗΡΑΚΛΗΣ - 21.30
ΣΑΒΒΑΤΟ 25.01.14 - ΑΡΗΣ vs ΧΑΣΚΙΣ - 21.30
ΚΥΡΙΑΚΗ 26.01.13 - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ vs ΗΡΑΚΛΗΣ - 19.30
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.02.14 - ΧΑΣΚΙΣ vs ΗΡΑΚΛΗΣ - 19.30
ΣΑΒΒΑΤΟ 08.02.14 - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ vs ΑΡΗΣ - 21.30

Η βαθμολογία είναι η εξής :
2 βαθμούς παίρνει ο νικητής ενός αγώνα
1 βαθμό παίρνει ο νικητής αν το παιχνίδι κριθεί στην παράταση
0 βαθμούς ο ηττημένος

Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό γήπεδο ΕΑΚ ΕΥΟΣΜΟΥ στην Θεσσαλονίκη

Η Επιτροπή Σωματείων Χόκεϋ Β. ΕλλάδοςΜέχρι σήμερα, οι αγώνες που έχουν παικτεί μας δίνουν τροφή για σκέψη περι του πρωταθλήματος. Λόγω αναβολών μεταφέρθηκαν κάποιοι αγώνες σε άλλες ημερομηνίες. Ας δούμε τους αγώνες χρονολογικά:

Ο αγώνας της 18-11 έληξε 4-1 υπέρ των Χάσκις.
Ο αγώνας της 19-11 έληξε 7-3 υπέρ του Άρη.
Ο αγώνας της 24-11 έληξε 6-2 υπέρ του Ηρακλή.
Ο αγώνας της 25-11 έληξε 3-2 υπέρ των Χάσκις.
Ο αγώνας της 2-12 έληξε 10-1 Υπέρ του Άρη.


Η ομάδα των huskies προς το παρόν κατέχει την πρωτιά, με νίκες σε όλα τους τα παιχνίδια έως τώρα. Πιστεύουμε πως οι υπόλοιπες ομάδες θα μπορέσουν στα επόμενα παιχνίδια του 2ου γύρου να επιστρέψουν δυναμικά κάνοντας τους Χάσκις να "ιδρώσουν" για την νίκη.

Ο Α' γύρος κοντεύει στο τέλος του και πιστεύουμε οτι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα έχουμε τις ανατροπές, την αγωνία και την θεαματικότητα που μόνο το πιό γρήγορο άθλημα στον κόσμο έχει, το χόκεϊ !

Ο Α' γύρος και η βαθμολογία του φαίνονται και αναλυτικότερα παρακάτω:

Απο το site των Warriors θα ενημερώνουμε για το πρωτάθλημα, όπως προσπαθούμε να ενημερώνουμε για το οτιδήποτε συμβαίνει περί χόκεϊ στην Ελλάδα.

Για την ενημέρωση περι του πρωταθλήματος υπάρχει σελίδα στο facebook και μπορείτε να την δείτε εδώ. Στην σελίδα επίσης υπάρχουν και εικόνες που θα σας δώσουν καλύτερη άποψη για τον χώρο και τα παιδιά που παίζουν.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές, τους αθλητές και τους υπόλοιπους παράγοντες και να τους εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας που οργάνωσαν ένα τέτοιο πρωτάθλημα. Έπειτα απο την κινητοποίηση των παραγόντων του παγοδρομίου paradice υπέρ του αθλήματος, είναι η καλύτερη κίνηση για την ανάπτυξη του αθλήματος.Για άλλη μια φορά αποδείχτηκε οτι στον ερασιτεχνικό αθλητισμό αυτό που μετράει είναι το μεράκι και οι πρωτοβουλίες των ανθρώπων που συμμετέχουν ενεργά στα δρώμενα του αθλήματος.

Κατα την διάρκεια του πρωταθλήματος, οι Warriors θα παρουσιάσουν το άθλημα με επιδείξεις σε πόλη εκτός Αθηνών και αυτό θα ανακοινωθεί στο άμεσο μέλλον μέσω του site μας.
Προς το παρόν αναμένουμε με αγωνία την διεξαγωγή των υπόλοιπων αγώνων!< Επιστροφή

comments powered by Disqus

Τελευταία Νέα

tech-service
rollershop